Todo vertaalbureau in Eindhoven

Vertaalbureau Eindhoven

Woorden weerspiegelen de schrijver. Uw tekst zegt veel over u als persoon of organisatie. Een goede tekst is een visitekaartje. Alle reden dus om aan de vertaling dezelfde hoge kwaliteitseisen te stellen als aan uw eigen dienst of product. Bij vertalingen mag er geen ruimte zijn voor twijfel. U moet blind kunnen vertrouwen op de vertaling. Uw woorden. Vertaalbureau Todo Talenservice in Eindhoven zorgt daarvoor.

Alle talen

Todo Talenservice is een allround vertaalbureau, met uitsluitend universitair opgeleide native speakers die uw teksten vertalen vanuit én naar alle talen.

De expertise van onze vertaalspecialisten reikt ver: zij kennen uw branche en de culturele finesses van het betreffende land, waardoor de tekst naadloos aansluit op uw wensen en die van uw doelgroep.

Wij begrijpen dat bijzondere gebeurtenissen soms vragen om bijzondere kantoortijden. Todo is dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Kwaliteit

Todo Talenservice is al vijfentwintig jaar thuis in elk vakgebied, van technisch tot juridisch. Specialisme is bij ons de standaard, en dus vragen we geen specialistische toeslagen.

We werken volgens een eigen kwaliteitssysteem waarmee de juiste vertalers worden geselecteerd en hun vertalingen diverse kritische controles ondergaan.

Zo kunnen we de perfecte uitvoering van uw opdracht realiseren en de hoogste kwaliteit garanderen, al vijfentwintig jaar.

Vertrouwen

Vertalen is een kwestie van vertrouwen.

Uw woorden krijgen immers een andere taal, een taal die u zelf misschien niet verstaat. Bovendien is de inhoud vaak vertrouwelijk. Todo Talenservice behandelt iedere opdracht zeer zorgvuldig en strikt vertrouwelijk.

We staan voor heldere afspraken: we leveren snel en altijd op de afgesproken tijd. Uw woorden zijn bij ons in goede handen.

Namen

Namen moeten altijd zeer zorgvuldig gecontroleerd worden. Niets is slordiger dan wanneer de naam van bijvoorbeeld de minister van Binnenlandse Zaken verkeerd wordt gespeld of Philips wordt geschreven als Phillips. Nu moet ik eerlijk bekennen dat een overijverige vertaler van Todo ook ooit de mist in ging door de naam Veldkamp (Field camp) mee te vertalen, maar gelukkig werd dit tijdig opgemerkt door de corrector. Vertaalbureau Todo Talenservice in Eindhoven is hier zeer zorgvuldig in.

Over Todo Talenservice in Eindhoven

‘Todo’ is Spaans voor ‘alles’. En die naam kozen we niet voor niets toen we in 1992 begonnen met ons vertaalbureau: Todo Talenservice biedt namelijk alles op het gebied van vertalingen, tolkdiensten en tekstontwikkeling. Complete dienstverlening, voor bedrijven, organisaties en overheden.

En ons ‘todo’ gaat verder. Onze vertalers, tolken en copywriters zijn specialisten: native speakers die niet alleen alles weten van taal, maar ook van de landen en doelgroepen, culturen en branches waarin zij actief zijn.

‘Todo’ is ook onze flexibiliteit. Een 24-uurseconomie vraagt om een vertaalbureau dat ook in de avonduren en het weekend opdrachten aanneemt en levert. Dus doen we dat, doorgaans zonder extra kosten.

Zo ‘alles’ verbinden is essentieel, vinden wij. Want alleen door die combinatie krijgt uw opdracht de onderscheidende meerwaarde die u zoekt. En werken wij al vijfentwintig jaar doeltreffend samen met allerlei tevreden opdrachtgevers.

Todo Talenservice is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN) en van de European Union of Associations of Translations (EUATC). Todo Talenservice werkt volgens de ISO 17100:2015- en ISO 9001:2015-norm.

Taalmissers

Politici bijvoorbeeld gaan op het gebied van taal regelmatig de mist in: ‘GroenLinks wil mensen die uit de boot dreigen te vallen een duwtje in de rug geven.’, aldus een politica. Een niet nader te noemen fractievoorzitter vraagt zich aan de vooravond van Prinsjesdag bezorgd af ‘of er nu een kabinet gaat komen die verstandige maatregelen voor de toekomst neemt’. En wat te denken van een inschrijfformulier voor een politieke partij waarop met grote letters staat: “Ik wordt lid”?

Vertaalbureau Todo Talenservice in Eindhoven zorgt ervoor dat uw taalmissers worden gecorrigeerd.

Tekstredactie

Onze tekstschrijvers zijn, net als onze vertalers, uitblinkers in hun vakgebied. Door hun kennis en ervaring weten ze waarover ze schrijven: ze kennen de doelgroep(en) en doorzien het gewenste effect.

Of het nu om commerciële, zakelijke, medische of juridische teksten gaat, om een wervende brochure, accuraat rapport of aantrekkelijke website, Vertaalbureau Todo Talenservice in Eindhoven zorgt voor de juiste tekstschrijver en levert u het professionele verhaal. Waardoor uw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Onze tekstschrijvers werken bovendien samen met diverse vormgevers, fotografen en drukkers; wij kunnen daarmee de gehele productie van uw communicatiemiddel(en) verzorgen. Deze samenwerking is niet alleen kostenbesparend, het garandeert ook de uniformiteit en behoud van de juiste toon en uitstraling, voorkomt communicatiefouten en versnelt de productietijd. Dit zorgt ervoor dat uw verhaal in alle uitingsvormen de perfecte uitstraling krijgt.

Benieuwd of ons vertaalbureau in Eindhoven ook u kan helpen?

Vrijblijvend gesprek aanvragen