Tekst redigeren

Een tekst is uw visitekaartje. Uw woorden moeten grammaticaal volmaakt en vlot leesbaar zijn, maar bovenal uw identiteit weerspiegelen en aansluiten bij de cultuur en sfeer van uw doelgroep. De copywriters van Todo Talenservice zorgen daarvoor. Zij redigeren en corrigeren uw teksten en maken er zo professionele, commerciële verhalen van – uw visitekaartjes.

“Un linguaggio diverso è una diversa visione della vita.”

Federico Fellini

Tekstcorrectie

Grondig nakijken en redigeren van een tekst voorkomt stijlfouten, grammaticale onvolkomenheden en culturele missers. Ook moet een tekst inhoudelijk kloppen, vlot en eenvoudig leesbaar zijn. Bijvoorbeeld door consistent gebruik van terminologie.

Todo Talenservice biedt u correctoren in alle Europese talen die niet alleen de grammatica perfect beheersen, maar ook de juiste toon weten te treffen vanuit hun culturele achtergrond. Stuk voor stuk taalspecialisten die voor u de puntjes op de i zetten.

Tekstredactie

Onze tekstschrijvers zijn, net als onze vertalers, uitblinkers in hun vakgebied. Door hun kennis en ervaring weten ze waarover ze schrijven: ze kennen de doelgroep(en) en doorzien het gewenste effect.

Of het nu om commerciële, zakelijke, medische of juridische teksten gaat, om een wervende brochure, accuraat rapport of aantrekkelijke website, Todo Talenservice zorgt voor de juiste tekstschrijver en levert u het professionele verhaal. Waardoor uw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Onze tekstschrijvers werken bovendien samen met diverse vormgevers, fotografen en drukkers; wij kunnen daarmee de gehele productie van uw communicatiemiddel(en) verzorgen. Deze samenwerking is niet alleen kostenbesparend, het garandeert ook de uniformiteit en behoud van de juiste toon en uitstraling, voorkomt communicatiefouten en versnelt de productietijd. Dit zorgt ervoor dat uw verhaal in alle uitingsvormen de perfecte uitstraling krijgt.

Benieuwd of Todo Talenservice ook u kan helpen?  We leggen u in een vrijblijvend gesprek graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Vertaalbureau

Uw tekst zegt veel over u als persoon of organisatie. Alle reden dus om aan uw vertaling hoge kwaliteitseisen te stellen. U moet blind kunnen vertrouwen op de vertaling. Uw woorden. Todo Talenservice zorgt daarvoor.

Tolkdiensten

Vertalen is meer dan het kiezen van de juiste woorden. Een goede tolk verstaat de materie, context en cultuur, voorkomt ruis en verkeerde indrukken, garandeert objectiviteit. En zorgt zo dat de aandacht bij het onderwerp kan blijven.

Referenties

Todo Talenservice werkt voor bedrijven, organisaties en overheden en vertaalt alle soorten documenten en teksten.